10 ok, amiért minden otthonban kell egy aromadiffúzor

Béli Mónika
10 ok, amiért minden otthonban kell egy aromadiffúzor

Ha nem idegenkedsz a természetes élettől és gyógymódoktól, akkor valószínűleg már hallottál az illóolajok
légtérbe juttatásának legjobb módjáról az AROMADIFFÚZOROK-ról.

Az illóolaj párologtatásnak ez a módja javíthatja az egészségünket, növelheti az energiánkat, és segítheti az alvásunkat.

A következő sorozatunkban szeretnénk bemutatni azt a 10 okot, amiért neked is kell, hogy legyen egy ilyen csodás eszközöd nemcsak odahaza, hanem  az irodádba vagy az utódba is!

Ha szeretnél magadnak aromadiffúzort, de nem vagy benne biztos hogy melyiket válaszd, fordulj hozzánk bizalommal,

SEGÍTÜNK A VÁLASZTÁSBAN! 

Alvás és pihenés

Az illóolajok egyik legismertebb terápiás tulajdonsága a nyugtatás és a lazítás elősegítése.  A diffúzorba cseppentett relaxáló hatású növényi esszenciák és azok keverékei  csodálatos kikapcsolódást biztosíthatnak számunkra egy fárasztó nap után.

A nappaliba a családi élet legfontosabb színterén elhelyezett készülék nem csak a szaglásunkon túl egyéb érzékszerveinkre is hat.

CALMRELAXTRANQUILTY, UNWIND keverékeink tökéletes pihenést és ellazulást nyújtanak. 

Állítson egy diffúzort az éjjeli szekrényre, hogy segítse az éjszaka folyamán a testi-lelki feltöltődést. Alváskönnyítésre a levendula, mandarin, pacsuli és zsálya összetevőből megálmodott SLEEP keverék kitűnő választás. De aki a tiszta egynemű illatokat kedveli számukra ajánljuk ÉDESNARANCS és LEVENDULA 100% tisztaságú olajainkat. 
Tartalomhoz tartozó címkék: Aromaterápia
Az oldal tetejére