Aromadiffúzorok üzembehelyezése

 1. Az aromadiffúzort sík felületre helyezze, legalább 60 cm-re a talajtól és 10 cm-re a faltól. NE HELYEZZE az aromadiffúzort közvetlenül fa, vagy fényezett bútorra, mely a nedvességtől károsodhat.

 2. Tisztítás és a tartály feltöltése előtt mindig húzza ki az aromadiffúzort a hálózati áramforrásból. Mindig a gyári tápvezetéket használja. A kábelt mindig úgy helyezze el, nehogy elessen benne vagy feldöntse az aromadiffúzort. Ha a tápvezeték sérült, kizárólag a gyártó, vagy megbízottja által biztosított adapterre cserélhető. Ha szükséges, a forgalmazótól vásárolhat új adaptert.

 3. A víztartály feltöltéséhez mindig használjon megfelelő töltő poharat. TILOS folyóvíz alá tartva, vagy áramforráshoz csatlakoztatott állapotban feltölteni a víztartályt. Ne töltse a maximum vízszintet jelölő vonalon túl a vizet. Amennyiben túltöltené a tartályt, óvatosan távolítsa el a felesleges vizet a vízkiöntő rovátkán keresztül, távol a szellőzőnyílástól.

 4. A balesetek elkerülése érdekében tartsa a berendezést gyermekektől és háziállatoktól távol. A berendezés közelében gyermekek csak felügyelet mellett tartózkodjanak, nehogy a készülékkel játsszanak.

 5. Az aromadiffúzort gyermekek, csökkent fizikai, érzékelő- vagy szellemi képességű, vagy kellő tapasztalattal és ismerettel nem rendelkező személyek kizárólag a biztonságukért felelős személy felügyelete mellett, vagy a készülék használatát illető kellő tájékoztatást követően használhatják.

 6. Tartsa az aromadiffúzort olyan helyen, ahol a pára szabad távozása biztosított, valamint a balesetek elkerülése érdekében elektromos berendezésektől távol, különösen a vízre érzékeny készülékektől.

 7. Az aromadiffúzort mindig tartsa tisztán és szárazon, amikor használaton kívül van. Ne hagyjon hosszabb ideig pangó vizet, vagy olajat a készülékben.

 8. Soha ne próbálja a terméket szétszerelni, vagy megjavítani. Amennyiben belső megtekintésre, vagy javításra van szükség, kérjük, forduljon helyi forgalmazójához.

 9. Ha a készülék üzemeltetése közben bármi rendellenes jelenséget észlel, pl. füstöt, különös szagot, vagy hangot, ne használja tovább a készüléket. Forduljon helyi forgalmazójához. Soha ne csomagolja az adaptert, vagy az aromadiffúzort ruhába, vagy papírba, mert a szellőzés akadályozása növelheti a tűz kockázatát.

 10. Mindig körültekintően járjon el az aromadiffúzor kezelése során. A baleseti károkra a garancia nem terjed ki.

 11. Az aromadiffúzort szobahőmérsékletű, friss, tiszta, megbízható forrásból származó desztillált vízzel töltse fel. Kizárólag desztillált vizet és pár csepp esszenciális olajat, vagy parfüm olajat töltsön a készülékbe. Ne töltsön a víztartályba egyéb folyadékot, vagy vegyi anyagot.

 12. Az adaptert először mindig a DC jack csatlakozóhoz csatlakoztassa, csak ezt követően  csatlakoztassa  az áramforráshoz.

 13. Működés közben soha ne távolítsa el a fedeleket.

 14. SOHA ne nyúljon az ultrahangos kerámia lemezhez, míg a diffúzor be van dugva, mivel az súlyos sérülést okozhat.

 15. Ne merítse a készüléket vízbe, vagy más folyadékba.

 16. “Csak világítás” üzemmódban a készenléti üzemmód nem működik. A lenti utasításoknak megfelelően kapcsolja ki a lámpát.

Az oldal tetejére