Termékek Menü
   

Aromadiffúzorok

Az aromadiffúzor a leghatékonyabb eszköz az illóolaj molekulák legoptimálisabb szétoszlatásának az adott térben. Az aromaterápiás diffúzorral történő térillatosítás tökéletes mód arra, hogy a pihenés és feltöltődés időszaka még tökéletesebb legyen. A diffúzor megtöri a vizet és az olajat apró molekulákká, amik a tüdőnkben könnyebben felszívódnak és így eredményesebben fejtik ki hatásukat. Az aromadiffúzor stresszoldó, nyugtató, térfertőtlenítő, immunerősítő, és hozzásegít a pihentető alváshoz.

Ultrahangos diffúzorok
Ultrahangos diffúzorok
Az Ultrahangos diffúzorok mini víz és illat ”szökőkutak”, egyes darabjai pedig színterápiás funkcióval is bírnak. Az Ultrahangos diffúzorok kiváltják az elektromos légfrissítők, nádpálcás párologtatók, füstölők és légfrissítő sprayk használatát.
Illóolaj-porlasztók
Illóolaj-porlasztók
Az illóolaj-porlasztó az aromás molekulákat hőkezelés nélküli módszerrel, egy csendes légszivattyúval juttatja a levegőbe. Ezáltal megóvja az összes értékes tulajdonságát az illóolajoknak, miközben mikroba és csíramentes, egészséges légkört teremt. Az általunk forgalmazott ezkluzív megjelenésű illóolaj-porlasztók azokat az aromaterápiát kedvelőket cálozza, akiknek épp olyan fontos a készülék teljesítménye, mint a design.
Reed diffúzorok
Reed diffúzorok
A Reed diffúzorok Illatos olajokkal töltött elegáns, formás üvegcsék és természetes anyagokból, nádból készült pálcácskák kompozíciói, melyek illatosító funkciójuk mellett csinos díszei otthonunknak.
Diffúzor tartozékok
Diffúzor tartozékok
Diffúzor tartozékok, üvegbúrák, kerámia búrák, kerámialapok.
Porlasztó tartozékok
Porlasztó tartozékok
Az illóolaj-porlasztók szájfúvott üvegből készült tartozékai és tisztításukhoz szükséges folyadék található ebben a kategóriában.
Termék összehasonlító
Szállítás - Kézbesítés
Üzembehelyezés/Karbantartás
GYIK
Blogok

Aromaterápiával foglalkozó cikkeket olvashat a kedves látogató ebben a gyűjteményben. Igyekszünk megmutatni Önnek, milyen értékei, hatásai, előnyei vannak az illóolajaknak. Megmutatjuk, milyen eszközök használatával fordíthatja saját, és családja javára az illóolajak kedvező, jótékony hatását. Ismerkedjen meg ezzel a sok sok évre visszanyúló népi tudománnyal, melyet a modern világ elegáns, még vonzóbb formába öltöztetett.

Béli Mónika
Természetes szúnyogriasztás illóolajokkal

Illóolajakkal elűzheted a kellemetlen rovarokat!

Béli Mónika
Támogasd a diétádat illóolajokkal

Hiszed vagy sem, az illóolajok a diétádban is segítenek neked.
Most eláruljuk, hogyan hozd ki magadból a segítségükkel a legtöbbet.

Facebook oldalunk