Az aromadiffúzorokról

Béli Mónika
Az aromadiffúzorokról

Az aromaterápiás diffúzorral történő térillatosítás tökéletes módja, hogy a pihenés és feltöltődés
időszaka még tökéletesebb legyen.

Az aromadiffúzor a leghatékonyabb eszköze az illóolaj molekulák legoptimálisabb szétoszlatásának az adott térben. 

 

A felgyorsult élet, a mai modern világ nagyon fárasztó, és tele van negatív hatásokkal, ami károsítja testi és lelki egészségünket. Otthonunk nyújt nyugalmat a stresszel teli munka után.

 

Az ultrahangos technológián alapuló diffúzorok víz és az olaj hozzáadásával működnek. A diffúzor megtöri a vizet és az olajat apró molekulákká, amik a tüdőnkben könnyebben felszívódnak és ezáltal nagyobb terápiás tulajdonságot mutatnak. Az olajok, mivel oxigénmolekulákhoz kötődnek, ezekhez kapcsolódva maradnak néhány óráig, ezáltal frissítik, javítják a levegő minőségét. A nyugtatás és lazítás mellett térfertőtlenítésre, immunerősítésre, álmatlanság, stressz kezelésére is tökéletesen alkalmazható.

Az olajok vírusölő, antibakteriális és fertőtlenítő tulajdonságai által megölik a baktériumokat, és segítenek a gombák és penészgombák semlegesítésében is, az erre alkalmas terápiás tulajdonságú illóolajok alkalmazásával. Használhatjuk meghűlés esetén inhalálásra, illetve a tüdő kapacitás növelésére, a lassú ki és belélegzésekkel.

 

Számos aroma diffúzor a szagláson történő terápián túl az ősi gyógyító módszert, a fényterápiát is alkalmazza, ami befolyásolja a hangulatot és az általános mentális egészséget.

 

Előnye a többi illóolaj diffúziós eljárással szemben (tea mécses, gőzpára), hogy mivel hidegpárát készít, így a hő nem károsítja az illóolajat alkotó kémiai vegyületeket, s ez által megmaradnak azok pozitív tulajdonságai. Az illóolaj nagyon gyúlékony anyag, ezért fokozott figyelmet igényel. Mivel a diffúzor alkalmazásánál nem kell tüzet gyújtani, így elkerülhető a tűzkár, az égés és a forrázás is.

 

… amikor az időtlen, elegáns, korszerű dizájn találkozik a modern tudománnyal, hogy egy kirobbanó illatot alkosson.

 

 

A legújabb ultrahangos technológia alkalmazása illatosító termékeinket minden otthon (vagy bármely egyéb tér, ahol Zen légkört szeretne teremteni) elengedhetetlen kiegészítőjévé teszi. Vizuálisan stimuláló, multifunkcionális termékeink gazdagítják környezetét, míg megnyugtató, hűvös, illatos párát képeznek, varázslatos légkört teremtve.

 

Ezek a mini víz és illat ”szökőkutak” kiváltják az elektromos légfrissítők, nádpálcás párologtatók, füstölők és légfrissítő sprayk használatát. Az azonnali aromavarázshoz mindössze desztillált vízre és a kedvenc esszenciális olajára vagy illóolajára van szükség.

 

A madebyzenTM aroma diffúzorok több funkciót egyesítenek:

 

Aroma diffúzor- környezetének egészséges és hatékony illatosítására. Használja esszenciális olajokkal, illóolajokkal vagy akár kedvenc parfümolajával. Mivel működéséhez hőforrás nem szükséges, az esszenciális olajok hatása nem csökken.

Mini párásító- Páralecsapódás nélkül hidratál és párásítja a levegőt; ideális napjaink központi fűtéses vagy klimatizált tereiben.

Légtisztító- Javítja a levegő minőségét, melyet belélegzünk. Mivel nem képződik füst működése során- csak finom vízgőz, ezek a diffúzorok ideálisak bárhol, bármikor.

Ionizáló- „jó közérzetet serkentő” negatív ionokat juttat a levegőbe.

Fényjáték/Színes világítás- a termékpalettán többféle világítási opció érhető el: élénk statikus színek, elegáns dizájn ledvilágítás, és váltakozó színű hangulatvilágítás.

Hogy az élmény még pihentetőbb legyen, minden madebyzenTM Aromadiffúzor szabadalmaztatott automata kikapcsolóval van ellátva, mely érzékeli, ha a vízmennyiség a szükséges szint alá csökken, így használatuk kisgyermekes háztartásokban és háziállatok mellett is biztonságos.

 

 

Relaxáljon a legkorszerűbb, innovatív ultrahangos aromadiffúzorokkal és ionizálókkal/ionizátorokkal. Érezze, ahogy gondjai szertefoszlanak a párásított, friss ionizált levegőben és az aromákban.

 

5 funkció az egyben: aromadiffúzor, mini párásító, légtisztító, ionizáló, éjjeli fény

Fejlett ultrahangos technológia, mely másodpercenként 2 milliós frekvenciával kelt rezgéseket hő felhasználása nélkül (a hő megváltoztatja és roncsolja az esszenciális olajok tulajdonságait)

Apró vízgőz cseppeket juttat a levegőbe, melyek áldásos hatással vannak bőrére, általános közérzetére, és enyhítik a légúti problémák tüneteit

Javítja a levegő minőségét és gátolja a füst, áporodott levegő és allergének okozta ártalmakat

Ionizátorként is funkcionál, negatív ionokat bocsátva a levegőbe (ún. „levegő-vitaminokat”), melyek a káros pozitív ionokat semlegesítik. Ennek számos jótékony egészségügyi hatása ismert, többek között javítja a légzést, erősíti az immunrendszert, stb.

A termék a beépített fénye révén éjszakai fényként is használható.

A keleti és nyugati kultúra vonásait egyesíti a modern tudománnyal és technológiával.

Innovatív, elegáns és modern francia dizájn.

 

 

Működéséhez nincs szükség gyertyára vagy hőforrásra (így megőrzi az esszenciális olajok jótékony tulajdonságait és használata rendkívül biztonságos)

Automata kikapcsolóval az extra biztonságért. Szabadalmaztatott automata kikapcsolószerkezet vízszint érzékelővel (automatikusan kikapcsol, ha a készülékben lévő víz mennyisége nem elegendő)

Használata és tisztítása könnyű (csupán víz és tetszés szerint esszenciális olaj szükséges hozzá, illetve fültisztító pálcika és papírzsebkendő)

Hálózatról működik

BS, CE, UL, SAA, PSE és ROHS tanusítványokkal rendelkezik.

 

A negatív ionok pozitív rezgéseket keltenek.

 

Van valami a levegőben, ami hangulatát feldobhatja- érintse meg a negatív ionok fuvallata.

 

A negatív ionok szagtalan, ízetlen és láthatatlan molekulák, melyeket bizonyos környezetben- hegyekben, vízeséseknél, tengerpartokon- nagy mennyiségben lélegzünk be. Amikor eljutnak a véráramba, a negatív ionok olyan biokémiai reakciókat váltanak ki, melyek növelik a hangulatfelelős kémiai szerotin szintjét, így csillapítva a stresszt és fokozva az energiaszintünket.

 

Tudományos háttér

 

Az ionok a természetben levegőmolekulák formájában jönnek létre. Ön is tapasztalhatta a negítív ionok erejét, a parton sétálva vagy egy vízesés alatt állva. Az átélt eufória részben a gyönyörű környezetnek és a hétköznapi nyomásból való kiszakadásnak is köszönhető, ám a hegyek, partok levegője több tízezer negatív iont tartalmaz, az átlag háztartásban vagy irodaépületben található mennyiség (párszáz, néhány tucat, vagy akár nulla) többszörösét.

 

A levegő vitaminjai

 

A negatív ionok fokozzák az oxigén áramlását az agyba, ezzel növelve éberségünket, emelve szellemi energiaszintünket, és csökkentve a fáradtságot. Ezen túl védhetnek a levegőben található baktériumoktól, csökkentve az irritációt, melyet a különböző részecskék belélegzése okoz, amik tüsszögést, köhögést, vagy torokirritációt válthatnak ki.

 

Minden harmadik ember érzékeny ezek hatásaira, számukra a negatív ionok egyenesen légies megkönnyebbülést hoznak. Honnét tudhatja, hogy Ön is közéjük tartozik? Ha azonnali felfrissülést érez, amikor ablakot nyit és friss, páradús levegőt lélegez be; ha álmosság keríti hatalmába klimatizált terekben, és egyből felpezsdül, ha az utcára lép vagy lehúzza járműve ablakát. A klímaberendezések elhasználják a levegőben található negatív ionokat, de egy ionizátor segítségével ezek visszajutnak a levegőbe.

Tartalomhoz tartozó címkék: Aromaterápia
Az oldal tetejére