Termékek Menü
   
Ön itt jár: > >

GYIK

Mi az aromadiffúzor?

Az aromadiffúzor víz és illóolaj hozzáadódásával működő készülék. Ultrahang technológiát felhasználva, a vizet és az illóolajat mikromolekulákká töri szét és a térbe juttatja.

Mire használható az aromadiffúzor?

A hozzáadott illóolaj minőségétől függően alkalmazhatjuk térillatosításra parfümolajokkal, vagy aromaterápiára esszenciális illóolajokkal.

Milyen típusú párát készít az aromadiffúzor?

Az aromadiffúzor hideg párát készít, nem melegíti fel a készülékbe töltött vizet. Ez a működés kiválóan alkalmas a terápiás olajokhoz, mert nem keletkezik hő, így a bennük lévő kémiai összetevők változatlanok maradnak, azok terápiás hatása nem csökken.

Milyen vizet kell használni az aromadiffúzorba?

Minden esetben tiszta, megbízható forrásból származó csapvizet. Magyarországon számos helyen nagyon kemény a víz, ezeken a területeken a vízkövesedés elkerülése érdekében javasoljuk a desztillált víz alkalmazását.

Mennyi vizet kell tölteni a készülékbe?

Minden aromadiffúzor különböző méretű víztartállyal rendelkezik. A tartályon fel van tüntetve a maximális vízszint. Kérjük, ezt soha ne lépje túl, mert az a készülék meghibásodásához vezethet.

Mennyi illóolajat kell tenni a víztartályba?

A helyiség méretétől függően 2-4 csepp illóolajat tegyünk a vízzel feltöltött tartályba. Ha ezt kevésnek találja, emelheti a csepp számot.  FIGYELEM! Minden illóolaj különböző illat intenzitású. Javasoljuk, hogy új illatnál mindig óvatosan adagolja a készülékbe az illóolajat.

Mit kell először a tartályba tenni? A vizet vagy az olajat?

Minden esetben vízzel töltsük fel először a tartályt és aztán cseppentsük bele az illóolajat. Ellenkező esetben az illóolaj eltömítheti a kerámia lemezt, ami a készülék meghibásodását okozhatja.

Megállíthatjuk a készüléket működés közben?

Igen. Ha nem szeretné az aromadiffúzort tovább használni, leállíthatja a készüléket a ki/be kapcsoló gombbal.

Mi történik, ha kifogy a víz?

Az aromadiffúzor egy automata vízszint érzékelő rendszerrel van ellátva. Ha a víz a minimum szint alá csökken, a készülék leáll.

Biztonságosan használhatók az armadiffúzorok kisgyermekek, vagy háziállatok mellett?

Aromadiffúzoraink hidegpárát készítenek hőforrás nélkül. Nincs tűz, vagy forrázás veszély, ezért biztonságos kisgyermekek, vagy háziállatok mellett.

Éjszaka is használhatók az aromadiffúzorok?

Az automata kikapcsoló rendszer biztosítja a nyugodt éjszakai használatot. Ha a víz mennyisége a minimum szint alá csökken a készülék automatikusanleáll.

Világítás nélkül is használhatók?

A nyugodt és pihentető alvás érdekében az összes aromadiffúzorunk használható fény nélküli üzemmódban is.

Hány órát működik az aromadiffúzor egy töltéssel?

Az adott  készülék üzemidejét a víztartály nagysága,  a kimenő pára intenzitása, valamint az párásítás üzemmódja befolyásolja.  A víztartály lehet 60 ml- 400 ml-ig. Néhány készülékünk a folyamatos párásításon túl szakaszos üzemmódban is működtethető, illetve 1, 2, 3 órás fix üzemidőre is beállítható.

Milyen párásítási funkciók vannak?

Néhány készülék esetében lehetőségünk van a kimenő páramennyiség szabályozására. Állíthatjuk erősebb, illetve gyengébb fokozatra.  Több modell rendelkezik “szakaszos üzemmód” választási lehetőséggel.

Mire jó a szakaszos üzemmód?

A szakaszos üzemmód kiváló az erősebb illatok alkalmazásánál, illetve az üzemidő meghosszabbítására.

Tartalomhoz tartozó címkék: Információk
Termék összehasonlító
Márka szerinti szűrés
Szállítás - Kézbesítés
Üzembehelyezés/Karbantartás
GYIK
Blogok

Aromaterápiával foglalkozó cikkeket olvashat a kedves látogató ebben a gyűjteményben. Igyekszünk megmutatni Önnek, milyen értékei, hatásai, előnyei vannak az illóolajaknak. Megmutatjuk, milyen eszközök használatával fordíthatja saját, és családja javára az illóolajak kedvező, jótékony hatását. Ismerkedjen meg ezzel a sok sok évre visszanyúló népi tudománnyal, melyet a modern világ elegáns, még vonzóbb formába öltöztetett.

Béli Mónika
Természetes szúnyogriasztás illóolajokkal

Illóolajakkal elűzheted a kellemetlen rovarokat!

Béli Mónika
Támogasd a diétádat illóolajokkal

Hiszed vagy sem, az illóolajok a diétádban is segítenek neked.
Most eláruljuk, hogyan hozd ki magadból a segítségükkel a legtöbbet.

Facebook oldalunk