Termékek Menü
   

Illóolajok

Az illóolajok növényekből kivont tömény, általában vízzel nem keveredő folyadékok, amelyek illékony vegyületeket tartalmaznak. Illatuk jellemző a növényre, melyből a kivonat készül. Lepárlással, vagy hidegensajtolással állítják elő ezeket a többnyire jótékony hatású esszenciákat. A tiszta olajak hamar elillannak a levegőben, nyomot nem hagyva maguk után. Míg a szintetikus keverékek után folt, színelváltozás marad. Ez a legegyszerűbb mód egy illóolaj tisztaságának megállapítására.

Esszenciális illóolajok
Esszenciális illóolajok
Az Esszenciális illóolajok nem más, mint a növények lepárlása után megmaradt értékes hatóanyagokat tartalmazó tömény olaj esszencia. Összetevők erősítik a szervrendszereinket, immunrendszerünket, megnyugtatják az idegeket, segítenek a testi - lelki ellazulásban.
Esszenciális illóolaj keverékek
Esszenciális illóolaj keverékek
A növények lepárlása, hidegensajtolása után maradt intenzív illatanyagokat tartalmazó esszenciák évszázadok óta használt természetes terápiás készítmények.
Termék összehasonlító
Szállítás - Kézbesítés
Üzembehelyezés/Karbantartás
GYIK
Blogok

Aromaterápiával foglalkozó cikkeket olvashat a kedves látogató ebben a gyűjteményben. Igyekszünk megmutatni Önnek, milyen értékei, hatásai, előnyei vannak az illóolajaknak. Megmutatjuk, milyen eszközök használatával fordíthatja saját, és családja javára az illóolajak kedvező, jótékony hatását. Ismerkedjen meg ezzel a sok sok évre visszanyúló népi tudománnyal, melyet a modern világ elegáns, még vonzóbb formába öltöztetett.

Béli Mónika
Természetes szúnyogriasztás illóolajokkal

Illóolajakkal elűzheted a kellemetlen rovarokat!

Béli Mónika
Támogasd a diétádat illóolajokkal

Hiszed vagy sem, az illóolajok a diétádban is segítenek neked.
Most eláruljuk, hogyan hozd ki magadból a segítségükkel a legtöbbet.

Facebook oldalunk
Névnapok

Ma 2019. május 19.,

Ivó, Milán napja van.