Termékek Menü
   

Illóolajok

Az illóolaj az ún. intelligens aromanövények gyökeréből, szárából, leveléből, gyantájából, magvaiból, törzséből vagy hajtásából   általában vegyszermentes eljárással kinyert anyag. Az aromásnövények sejtfalaik közti aprócska tasakokban tárolják ezt az értékes anyagot. 

 

Esszenciális illóolajok
Esszenciális illóolajok
Az Esszenciális illóolajok nem más, mint a növények lepárlása után megmaradt értékes hatóanyagokat tartalmazó tömény olaj esszencia. Összetevők erősítik a szervrendszereinket, immunrendszerünket, megnyugtatják az idegeket, segítenek a testi - lelki ellazulásban.
Esszenciális illóolaj keverékek
Esszenciális illóolaj keverékek
A növények lepárlása, hidegensajtolása után maradt intenzív illatanyagokat tartalmazó esszenciák évszázadok óta használt természetes terápiás készítmények.
Termék összehasonlító
Szállítás - Kézbesítés
Üzembehelyezés/Karbantartás
GYIK
Blogok

Aromaterápiával foglalkozó cikkeket olvashat a kedves látogató ebben a gyűjteményben. Igyekszünk megmutatni Önnek, milyen értékei, hatásai, előnyei vannak az illóolajaknak. Megmutatjuk, milyen eszközök használatával fordíthatja saját, és családja javára az illóolajak kedvező, jótékony hatását. Ismerkedjen meg ezzel a sok sok évre visszanyúló népi tudománnyal, melyet a modern világ elegáns, még vonzóbb formába öltöztetett.

Béli Mónika
Természetes szúnyogriasztás illóolajokkal

Illóolajakkal elűzheted a kellemetlen rovarokat!

Béli Mónika
Támogasd a diétádat illóolajokkal

Hiszed vagy sem, az illóolajok a diétádban is segítenek neked.
Most eláruljuk, hogyan hozd ki magadból a segítségükkel a legtöbbet.

Facebook oldalunk