Termékek Menü
   

Polarity (USA)

A Polarity kő-, illat-, és mágnes ékszerek fantázianevüket az USA-ban élő iparművész alkotójuktól kapták. A nyakláncok alapja erősen mágneses, újrahasznosított fémből készült medál bölcsők. 

Ezek a szép, és elegáns aromaterápiás cserélhető féldrágakő nyakláncok kézzel készülnek, kizárólag a Mónika Agape Kft. számára. 

Az általunk megálmodott medálokban az illóolajak közreműködésével az aromák különleges világa találkozik a természet másik csodálatos alkotásával az ásványokkal, így ajándékozva meg Önt egy egyedi, különleges ékszerrel. 

A személyes kő kiválasztásának számos különböző módja lehet. A végeredmény azonban mindig a találkozás  ásvány - illat, és a viselője közt. Testi, lelki egészségünk érdekében az ásványokat sokan vélt gyógyhatásuk, vagy csillagövi jegyek alapján keresik, választják. 
Bizonyos, hogy a saját kő kiválasztásában döntő, hogy megtetszik, vonzódunk hozzá, avagy sem. 
Válogass kedvedre a Polarity ékszerek közt, és hagyja, hogy megszólítsa a kő, amely az Öné lesz …

Nézet:
Rendezés:
Termék összehasonlító
Márka szerinti szűrés
Szállítás - Kézbesítés
Üzembehelyezés/Karbantartás
GYIK
Blogok

Aromaterápiával foglalkozó cikkeket olvashat a kedves látogató ebben a gyűjteményben. Igyekszünk megmutatni Önnek, milyen értékei, hatásai, előnyei vannak az illóolajaknak. Megmutatjuk, milyen eszközök használatával fordíthatja saját, és családja javára az illóolajak kedvező, jótékony hatását. Ismerkedjen meg ezzel a sok sok évre visszanyúló népi tudománnyal, melyet a modern világ elegáns, még vonzóbb formába öltöztetett.

Béli Mónika
Természetes szúnyogriasztás illóolajokkal

Illóolajakkal elűzheted a kellemetlen rovarokat!

Béli Mónika
Támogasd a diétádat illóolajokkal

Hiszed vagy sem, az illóolajok a diétádban is segítenek neked.
Most eláruljuk, hogyan hozd ki magadból a segítségükkel a legtöbbet.

Facebook oldalunk