Termékek Menü
   

Vanacci (Anglia)

A Vanacci ® cég 2014-ben alakult Angliában, fiatal tervezők, mérnökök és divatszakemberek társulásával.  

A csapat célja, hogy új és izgalmas divat kiegészítőket gyártson.

Minden egyes Vanacci ® termék saját tervezésű, és kézzel készült szigorú minőség ellenőrzési környezetben.

Kínálatukban az általuk szabadalmaztatott Lockstone ™  kővel ellátott illatos ékszerek különleges helyet foglalnak el,  a Vanacci ® által megálmodott alkotó elemekkel.

A LOCKSTONE ™ habkő az angol Vanacci márka szabadalma. A cég különleges,  letisztult designú aroma/parfüm ékszereihez  fejlesztette ki az egyedülálló anyagot.  Kívülről ez egy hihetetlenül egyszerű tárgy, viszont több ezer bonyolult szerkezet  található benne. Olyan mikro lyukacsos ösvényeket létrehozó szerkezetek, amelyek lehetővé teszik a Lockstone™ -t az illatanyagok felszívására és hosszabb időtartamra történő megőrzésére. Ez a teljesen új, szabadalmaztatott anyag magába szívja az illatot, majd lassan, hosszú időn keresztül engedi ki azt. Ezáltal az aroma/ illat  sokkal hosszabb ideig tart mint egy napi viselet.

Nézet:
Rendezés:
Termék összehasonlító
Loading...
Márka szerinti szűrés
Szállítás - Kézbesítés
Üzembehelyezés/Karbantartás
GYIK
Blogok

Aromaterápiával foglalkozó cikkeket olvashat a kedves látogató ebben a gyűjteményben. Igyekszünk megmutatni Önnek, milyen értékei, hatásai, előnyei vannak az illóolajaknak. Megmutatjuk, milyen eszközök használatával fordíthatja saját, és családja javára az illóolajak kedvező, jótékony hatását. Ismerkedjen meg ezzel a sok sok évre visszanyúló népi tudománnyal, melyet a modern világ elegáns, még vonzóbb formába öltöztetett.

Béli Mónika
Természetes szúnyogriasztás illóolajokkal

Illóolajakkal elűzheted a kellemetlen rovarokat!

Béli Mónika
Támogasd a diétádat illóolajokkal

Hiszed vagy sem, az illóolajok a diétádban is segítenek neked.
Most eláruljuk, hogyan hozd ki magadból a segítségükkel a legtöbbet.

Facebook oldalunk