Termékek Menü
   

Viszonteladó szeretnék lenni

Egyediség, luxus és elegancia az illatosításban.

 

Mónika Agape Kft aromaterápiás eszközök, készülékek, ékszerek, és illóolajok kis- és nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik.

Saját tervezésű, kézi manufaktúrában gyártott aromaterápiás ékszereket kínálunk a természetbarát és az  egészségtudatos  vásárlóinknak.

Kollekciónk készítésekor  a természetes ásványok erejét kombináljuk az illóolajok lenyűgöző hatásával  amit  nemesfémekkel koronázunk meg.  

A Mónika Agape  két angol cég a Madebyzen - aromadiffúzorok és térillatosító termékek -  illetve a Vanacci - aromaterápiás ékszerek hivatalos magyarországi képviselőjeként a lakossági értékesítés mellett, a nagykereskedelmi tevékenységet is ellátja.

Partnereink kozmetikusok, természetgyógyászok, masszőrök, szépségszalonok, fitness- és mozgás  stúdiók, yoga központok, gyógyszállók, wellness- és SPA központok  valamint bio és natura üzletek.

Ha termékeink elnyerték tetszését, és Ön is ezen a területen tevékenykedik, legyen partnerünk!

Kapcsolatfelvételhez kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot:


 
Köszönjük érdeklődését, hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!
 
Mónika Agape Kft.

06-30/97-94-125

aromadiffuzorok.hu

info@aromadiffuzorok.hu

Termék összehasonlító
Márka szerinti szűrés
Szállítás - Kézbesítés
Üzembehelyezés/Karbantartás
GYIK
Blogok

Aromaterápiával foglalkozó cikkeket olvashat a kedves látogató ebben a gyűjteményben. Igyekszünk megmutatni Önnek, milyen értékei, hatásai, előnyei vannak az illóolajaknak. Megmutatjuk, milyen eszközök használatával fordíthatja saját, és családja javára az illóolajak kedvező, jótékony hatását. Ismerkedjen meg ezzel a sok sok évre visszanyúló népi tudománnyal, melyet a modern világ elegáns, még vonzóbb formába öltöztetett.

Béli Mónika
Természetes szúnyogriasztás illóolajokkal

Illóolajakkal elűzheted a kellemetlen rovarokat!

Béli Mónika
Támogasd a diétádat illóolajokkal

Hiszed vagy sem, az illóolajok a diétádban is segítenek neked.
Most eláruljuk, hogyan hozd ki magadból a segítségükkel a legtöbbet.

Facebook oldalunk