Ajándékozz aroma ékszert a párodnak!

Béli Mónika
Ajándékozz aroma ékszert a párodnak!

Valentin Nap? Születésnap? Névnap? Nőnap? Vagy csupán egy kedves meglepetés a hétköznapokban?

Nem csak nőknek!

Szeretnéd valami különlegessel és egyedivel meglepni a párod? Eleged van a virágból és a marcipán szívekből? Gondolkozz kreatívan! Akár férfinak szeretnél meglepetést, akár nőnek, ezzel az ötlettel nem fogsz mellényúlni. Az illatok jobbak, és izgalmasabbak a szavaknál…

Mondd el illatos ékszerekkel!

Ha a gyömbér, az ilang-ilang, vagy az édes narancs beszélni tudna, elmondaná, amit a szavak nem tudnak. Mesélnének arról a fantasztikus tűzről, mely egyszerre forró és simogató. A vágyról, mely nem hagy helyet más gondolatnak. A csábításról, mely nem a szépségről szól. Suttognának a szerelemről, mely pedig nem az értelmen múlik. 
Az illatok olyan ősi jegyek, melyek erősebbek és kifejezőbbek, mint egy ölelés. Az illat mindent betölt, körülölel és azonnali rá a válasz. Igen - Nem. Nincs mellébeszélés. Akarod ezt? Akkor lepd meg szerelmedet valami igazán különlegessel, valami egészen egyedivel. Az aromaterápiás ékszer pont Neked való.

Vanacci aroma ékszerek nőknek, férfiaknak!

A Vanacci aroma ékszerek egytől egyig kézzel készülnek, egyedi technológiával, amely által  az anyaguk, a speciális lockstone™ habkő lyukacsos szerkezetének köszönhetően magába szívja a rá cseppentett illatanyagot, illóolajat, parfümöt, majd azt akár több napon keresztül is párologtatja, így biztosítva az ékszert viselő személy körül az illat jelenlétét. 
Az aroma ékszerek egyszerre elegánsak, és praktikusak. Nem csak a kedvenc illatunkat érezhetjük intenzívebben és hosszabban, de a terápiás hatású illóolajoknak köszönhetően nyugodtabbakká (levendula), koncentráltabbakká (rozmaring), frissebbekké (borsmenta), jobb kedvűbbekké (édesnarancs) is válhatunk, hiszen akkor szagolhatjuk meg közvetlenül az aroma ékszernek hála az adott illóolajat, amikor csak kedvünk tartja.

Féldrágakövekkel díszített láncot - Nőknek

A hölgyek számára a féldrágakövekkel ékesített aroma lánc tökéletes választás. A féldrágakövek cserélhetőek. Ezeket erős mágnessel rögzítik a láncon, így többféle öltözet elegáns kiegészítői lehetnek. A medál belsejében egy filcanyag található, melyre az illóolajat, vagy a parfümöt cseppenthetjük. A medál hátsó részén, egy apró nyíláson keresztül tud az illatanyag  kipárologni, aromafelhőbe burkolva viselőjét.

Aromaterápiás mandzsetta gombok - Férfiaknak

A férfiak számára talán kissé nehezebb az ajándékozás. De nem akkor, ha aromaterápiás mandzsettagombbal leped őt meg. Ezzel az elegáns, exclusiv megjelenésű mandzsettagombbal nem nyúlhatsz mellé! A speciális habkőre cseppentett illóolaj, vagy parfüm akár napokon át párolog el. Igazán különleges ajándék ez a mandzsettagomb. Válaszd a 18 karátos rosegold, vagy a 24 karátos arany bevonatú modellt szerelmednek!

Tartalomhoz tartozó címkék: Aromaterápia
Az oldal tetejére