Fizetés


Banki átutalás

Amennyiben a banki átutalás opciót választja, kérjük vegye figyelembe, hogy a megvásárolt termék(ek) kiszállítása a vételár számlánkra való beérkezése után történik meg!

Az átutaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett bankja: Otp Bank Nyrt

Kedvezményezett neve: Mónika Agape Kft. 8900 Zalaegerszeg, Szívhegyi út 45.

Adószám: 23976278-2-20

Kezdeményezett számlaszáma: 11749008-20187307

Ezeket az (átutaláshoz szükséges) adatokat bármikor megtalálja az "Elérhetőségeink", vagy a "Kapcsolat" menüpontok alatt is, így most ezt nem szükséges kimásolnia.

Az átutalásnál a közlemény rovatba kérjük adja majd meg az e-mailben kapott megrendelés azonosító számát. (pl: 1012)

Bankkártyás fizetés

Webáruházunk részére a SimplePay fizetési szolgáltatás üzemeltetője az OTP Mobil Kft . biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét. A SimplePay rendszere gyorssá, kényelmessé és biztonságossá teszi az online készpénzmentes fizetést.

Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Kérjük, készítse elő kártyáját! A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással, vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.)

Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással, vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)

Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni!)

Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet:

  • MasterCard
  • Maestro ❉
  • Visa
  • Visa Electron ❉
  • American Express

❉ Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.

Utánvét

Utánvét választásánál a vételárat a csomag átvételekor egy összegben készpénzzel tudja a futárnál kifizetni. Ez plusz költséget jelent a szállítási díjon túl. Ennek összege: 635.-Ft.

Személyes átvétel 

Személyes átvétel esetén a megrendelt termékek értékét készpénzben vagy bankkártyával is kifizetheti az alábbi címen előre megbeszélt időpontban: 8900 Zalaegerszeg,Deák Ferenc tér 3-5. Mónika Agape Kozmetika & Aromapatika

Az oldal tetejére